fotografen-i-roskilde

Hvem, hvad og hvor

Om Roskilde fotografi

 

Jeg brænder for at skabe billeder som emmer at liv, sjæl og gyldne øjeblikke. Kreativt uddannet og med en stærk sans for at skabe tidsløse kompositioner og billeder der passer til dine ønsker og behov. Mit store ønske er at du går fra en fotosession med en følelse af at blive set og hørt og at vi sammen har skabt et billed eller en billedserie som er af højest mulige kvalitet.

Jeg nyder at lave alle former for fotografering. Hvilket jeg altid leverer i højeste tekniske kvalitet. Søger du en nytænkende fotograf i Roskilde området eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

Tlf: + 45 60 51 29 88

Telefontid: 
Mandag – Fredag: 11.00-14.00. Læg en besked eller send en sms.

Søren Stenager

Fotograf, Roskilde 

Andet?

Roskilde Fotografi tilbyder fotografering indenfor familiefoto, gravide mavebilleder, babyfotografering, børne og unge fotos, søskende og gruppefoto, konfirmander, studenter, portrætfotografering, parfoto og kærester, morgengave/boudoir fotografering, bryllupsfotografering og andre begivenheder.

 

Vi laver også video til erhverv og video af events.

Min fotografiske filosofi

Min fotografiske filosofi er altid den, at fotografering skal være sjovt og hyggeligt. Jeg nyder at fotografere mennesker i alle “afskygninger”.

Jeg kommer hjem til jer, og vi fotograferer hvor det passer jer, eller via mine studio baggrunde.

Jeg elsker jobbet, som fotograf.

 

Fotografen Roskilde

Kontakt fotografen

13 + 6 =

Søren

Fotograf

Industrivej 21, 4000 Roskilde

Tlf. +45 60512988

indhold