fotografen-i-roskilde

Hvem, hvad og hvor

Om Roskilde fotografi

 

Leder du efter en professionel og erfaren fotograf som er centralt placeret på Sjælland? Fotograf i Roskilde – Prisbelønnet fotograf – både på Studie og On-location I Roskilde. Jeg er desuden uddannet fotograf. Mit navn er Lone, jeg driver Roskilde fotografi – fotografroskilde.net her. Jeg er erfaren, som fotograf, og har fotograferet mere end 500 fotoopgaver de sidste 10 år.

Jeg kører som fotograf i og omkring Roskilde og det meste af Jylland med fedt mobilt studio, tager også gerne en tur, som bryllupsfotograf i hele Danmark.

Roskilde fotografi laver selvfølgelig også modelfotos, valg plakater, profilfotografering, kalendere, fotografering i trygge rammer og en afslappet og hyggelig atmosfære.

Roskilde fotograf har eget mobilt studie og professionelt udstyr, flotte baggrunde tilstrækkeligt til de fleste opgaver inden for fotografering for private og i jeres private hjem.


Lone Brandt, fotograf

Se min lille video fra en dag i fotostudiet:

Andet?

Roskilde Fotografi tilbyder fotografering indenfor familiefoto, gravide mavebilleder, babyfotografering, børne og unge fotos, søskende og gruppefoto, konfirmander, studenter, portrætfotografering, parfoto og kærester, morgengave/boudoir fotografering, bryllupsfotografering og andre begivenheder.

Min fotografiske filosofi

Min fotografiske filosofi er altid den, at fotografering skal være sjovt og hyggeligt. Jeg nyder at fotografere mennesker i alle “afskygninger”.

Jeg kommer hjem til jer, og vi fotograferer hvor det passer jer, eller via mine studio baggrunde.

Jeg elsker jobbet, som fotograf.

 

Fotografen Roskilde

Kontakt fotografen

6 + 1 =

Lone Brand

Fotograf

Industrivej 21, 4000 Roskilde

Tlf. 42679011

@fotografroskilde.net