Et erhvervsportræt (kun studie)

Forslag til pris tilbud – Vi tager en stribe billeder og vælger i fælleskab 1-2 billeder, som retoucheres og leveres på mail.

3 erhvervsportrætter

Ca. 30-40 min. fotografering, udvælgelse af 3 billeder som retoucheres og leveres som download eller på USB kort (4 GB).

Stor erhvervspakke

1,5 times fotografering, fotografering kan foregå både i studie og on location. Udvælgelse af 6 billeder som retoucheres og leveres som download eller på USB kort (4 GB). Erhvervsportrætter kan foregå ude/på arbejdspladsen eller i studie. I er selv med til at udvælge de billeder, der skal retoucheres

Et familiebillede (kun studie)

Vi tager en stribe billeder og vælger i fælleskab 1-2 billeder, som retoucheres og leveres på mail. (Gælder for max 2 personer)

Familiepakke

Ca. 30-40 min. fotografering, USB kort (4 GB) med alle billedfiler, retouchering af 4 billeder, 4 stk. A5 billeder og billeder på mail.

Så er konfirmationssæsonen efterhånden forbi. Jeg har i år haft fornøjelsen af at tage billeder både ude i kirkerne og i mit studie. Det er slående så stor forskel der er i udrykket på billeder taget i kirken og så i studiet. Studiebillederne har et meget mere roligt, harmonisk udtryk, hvor kirkebillederne har mere nerve og stærkere følelsesmæssigt udryk. I år har det været slående for mig for godt bege løsninger fungere til trods for forskellene.

Stor familiepakke

Ca. 1,5 times fotografering, USB kort (4 GB) filer i både sort/hvid og farver, retouchering af 7 billeder, 4 A5 billeder, 2 A4 billeder, 1 A3 billede og billeder på mail.

Et portræt (kun studie)

Vi tager en stribe billeder og vælger i fælleskab 1-2 billeder, som retoucheres og leveres på mail.

Portrætpakke

Ca. 30-40 min. fotografering, USB kort (4 GB) med alle billedfiler, retouchering af 4 billeder, 4 stk. A5 billeder og billeder på mail.

Stor portrætpakke

Ca. 1,5 times fotografering, evt. fotografering i både studie og on location, USB kort (4 GB) med filer i både sort/hvid og farver, retouchering af 7 billeder, 4 A5 billeder, 2 A4 billeder, 1 A3 billede og billeder på mail.

Et Gravidportræt (kun studie)

Vi tager en stribe billeder og vælger i fælleskab 1-2 billeder, som retoucheres og leveres på mail.

Gravidpakke

Ca. 30-40 min. fotografering, USB kort (4 GB) med alle billedfiler, retouchering af 4 billeder, 4 stk. A5 billeder og billeder på mail.

Stor gravidpakke

Ca. 1,5 times fotografering, USB kort (4 GB) med filer i både sort/hvid og farver, retouchering af 7 billeder, 4 A5 billeder, 2 A4 billeder, 1 A3 billede og billeder på mail.

Forslag til pris tilbud

freelancefotograf

Jeg startede som selvstændig freelancefotograf da jeg gerne ville gøre noget seriøst ud af min store hobby.

Min interesse for foto startede allerede da jeg var omkring 14 år gammel. Jeg startede med at låne min onkels kamera, og tog billeder af alt og alle. Senere hen købte jeg mit eget kamera, og jeg begyndte at interessere mig mere og mere for billedets opbygning, lys, skygge og motiv. Idag arbejder jeg med et digitalt spejlreflekskamera fra Canon, og selvfølgelig også med diverse professionelle redigeringsværktøjer.

kameraet

Jeg nyder at stå bag kameraet, og det er gennem tiden blevet til en hel del billeder. Både amatør billeder og mere professionelle billeder, samt  en god portion erfaring med forskellige fotoopgaver. Det meste af min  fritid går med at fotografere eller at efterbehandle billeder på computeren. Jeg bruger meget tid på at sammensætte hvert enkelt billede, og jeg tager gerne et billede om, igen og igen indtil jeg er 100 % tilfreds. Jeg arbejder altid målrettet mod et flot og tilfredsstillende resultat.

Læs også:

indhold