Foto og video til Roskildes erhvervsliv

Behovet for visuel kommunikation stiger i disse år. Derfor oplever mange fotografer også en øget efterspørgsel efter både billeder og video til erhvervslivet. 

Typisk har virksomheder brug for et tydeligt visuelt aftryk til deres hjemmesider. Det er ikke længere nok med en række uens eller forældede portrætter af ledelsen på en hjemmeside. Vi lever i en visuel tidsalder, hvor forventninger til, hvordan en virksomhed præsenterer sig, er meget høje.

Kravene fra kunder og andre interessenter er er nemlig præget af de mange visuelle indtryk, vi får i store doser fra sociale medier, reklamekampagner og i medierne. Og hvis ikke en virksomhed formår at formidle sine budskaber gennem professionelle fotos eller video, risikerer de at tabe terræn til konkurrenten.

Dårlige billeder eller video, som ikke matcher en virksomheds høje faglige standard, kan nemlig være grunden til, at en ordre lander hos konkurrenten. 

Mød en af vores dygtige kollegaer til erhvervsfoto og video i Roskilde 

Forslag til pris tilbud

Gode erhvervsfoto og videoer giver troværdighed

Den gode visuelle kommunikation handler i bund og grund om troværdighed: Gode billeder og velproduceret videomateriale giver en umiddelbar følelse af professionalisme – dårlige billeder og uinteressante videoer gør det modsatte.

Find jeres erhvervsfotograf i Roskilde

Derfor er det vigtigere end nogensinde at virksomheder opruster og for alvor tænker visuelt. Stærk visuel kommunikation kræver i mange tilfælde kompetencer, som virksomheden ikke selv råder over. Derfor er der oftest brug for at samarbejde med eksperter inden for området.

Er du god til at bruge Instagram i din markedsføring?

For virksomheder i og omkring Roskilde kan det være aktuelt at kigge nærmere på Lasse Lundberg Andreasen. Som fotograf og videoproducent arbejder han til dagligt med at udvikle og producere stærkt visuelt indhold til virksomheder og offentlige organisationer. Hvad end det er medarbejderportrætter, som skal have en moderne opgradering eller det handler om en præsentationsfilm  af virksomheden, har Lasse Lundberg løsninger klar.

Læs også:

indhold