Gode kollegaer og samarbejdspartnere

Det er min erfaring at jo bedre ens netværk er, og jo flere man kender i branchen, jo mere kan man få at lave. Da jeg startede, som fotograf, havde jeg ingen erfaring og ingen kunder, det ændrede sig hurtigt i takt med både min uddannelse og mødet med fotobranchens gode kollegaer 🙂 Jeg har derfor lavet denne side, så jeg kan “pege på andre” dygtige fotografer i branchen, hvis mine kunder skulle synes de søger noget bestemt.

Teknisk set 😉

Hyperlink er en grundlæggende HTML-teknologi, og er også den mest øjensynlige bindetråd mellem internettets hjemmesider; det, der får internettet til at hænge sammen og virke til at blive en form for helhed. Syntaksen for et hyperlink benytter markup <a>...</a> med attributten href sat til en URL: <a href=URI>linktekst</a>[1] På dansk bruges også ‘link’ eller ‘lænke’, og det at lave links hedder “at linke”.

Brugeren aktiverer sædvanligvis et link ved at klikke på tekst eller billeder, og det medfører så at browseren indlæser en ny webside, eller flytter sidevisningen til et andet sted på den samme webside.

Mvh

Fotografen

links

 Dygtige foto kollegaer:

indhold