Portrætfotografering Roskilde

Portrætfotografering Roskilde – At skabe det gode portrætfoto er en kunststil. Om det et erhvervsportrættet til virksomheden eller billeder af familien der skal hænge hjemme på væggen, skal det afspejle jeres personlighed, vise en følelse eller skabe kontakt med beskueren.

portrætfotograf københavn

Portrætfotografering er en passion

Portrætfotografering er klart en af vores største passioner inden for fotografering, og det er også den form for fotografi vi har brugt mest tid på at mestre. Vi kastet meget tid efter at få styr på den tekniske del med kamera, lys, vinkler, osv. – men endnu mere det, at skabe en kontakt og få et godt udtryk frem. Jeg ser hver opgave som en udfordring, og stopper ikke før jeg selv, og selvfølgelig personen foran kameraet, er tilfredse.

portrætfotografering_profil

Portrætfotografiet er også en del af fotografuddannelsen

Fotografuddannelsen retter sig mod mange forskellige arbejdsområ­der. Mange fotografer lever af at lave reklame- og illustrationsbilleder til for eksempel kataloger og blade. Nogle specialiserer sig inden for mode- eller portrætfotografi, arkitekturfoto, industrifoto eller klinisk foto. Andre koncentrerer sig om reklamefilm eller andre former for AV-produktion.

portrætfoto-af-musiker

Hvordan tager man et godt portræt?

Hvordan tager man et godt portræt? Og hvordan får man bedst indfanget et andet menneske? Portrætfotografi kræver indlevelse i mennesket og i hele den situation, der omgiver fotograferingen. At tage et portræt vil altid være en opstillet affære. Det er ikke en naturligt opstået eller impulsiv situation, som tilfældigvis blev opsnappet af et kamera, men det behøver ikke nødvendigvis at være negativt. Skal du have taget et profilbillede til linkedIn eller et portræt til dit professionelle liv, har vi fokus på, at du skal repræsentere en virksomhed.

Portrætfotografering København

Som Portrætfotograf kommer jeg ofte ud til kunder

Få personer bryder sig om at blive fotograferet. Som tiden er idag er der meget få personer der, lader sig portrætere. Det syndt og ærgeligt for det er dejligt at se et godt portræt af sig selv. Det er en tidslomme i det fantastiske liv vi nu engang har. Vi besøger ofte personer, som vi skal portrættere og her oplever vi kundens hjem, hvilket ofte giver et helt andet billede end jeg havde forestillet mig.

Mere om portrætfotografen i Roskilde her.

portrætfoto

indhold